UPT makin samar

Hai semua ibu-ibu dan bakal ibu. Saya nak tanya normal ke upt makin hari makin samar?😔, Yg xde tarikh tu test pagi ni. Rasa down sangat sebab kandungan pertama selepas ttc hampir 2 tahun #firstbaby #ingintahu

UPT makin samar
2 Balas

macam sy haritu mula ii cek samar lpstu dlm seminggu sy cek lg dua line terang , lpstu makin lama mkin samar dlm 2,3 hari sy bleeding teruk , doc sahkan sy missed miscariagge

3y ago

Ye ke. Salam takziah untuk awak. Sy dah pergi scan tp x nampak kantung dktr ckp mgkn masih awal atau nak period sbb rahim tebal. Dtkr ckp kalau tak period juga minggu dpn blh pergi scan lg

Sabar ye awk. In shaa Allah ada rezeki utk awk. Kalau nak tepat, boleh try check darah dkt klinik swasta.

3y ago

Amin.. Insya'Allah nnt sy akn cek dkt swasta. Terima kasih atas kata2 semangat❤️