Next step untuk tahu.

Hai semua. Hari nih saya guna 3 jenis upt berbeza. Sebab saya x percaya ada line walaupun samar. So lepas nih apa next step seterusnya ya ? Dah boleh pegi comfirmkan dekat klinik ke atau saya kene tunggu lagi sebulan utk line terang lagi? Maaf bertanya nih pregnancy pertama saya selepas 10 bulan berkawin dan saya x de pengalaman.😌

Next step untuk tahu.
3 Balas

klu puan msih ragu2, boleh tggu smggu lgi utk cek upt smpai terang, kemudian boleh kol kk utk buat appointment.. sebaiknya seminggu kemudian puan boleh beli upt 'clearblue digital', mahal sikit tapi brbaloi sbb dia boleh detect puan mngandung berapa minggu.. 😘

3y ago

Okay baik puan nnty saya try repeat balik.terima kasih.😊

Hi sis, tunggu je sebulan lewat period. Dapat je UPT double line sama terang baru ke klinik. Klinik nak result double line sama terang baru declare pregnant.

3y ago

Okay sis nnty saya tunggu lagi.😊

repeat blik upt,dan pegi klinik utk scan dgn doktor🤗🤗

3y ago

Okay sis.😊