4 week kuar deh coklat sikit

Hai semua.. Dri mlm td rasa mcm cramp perut.. Pgi ni ada mcm drh coklat.. Bukn yg drh fresh merah tu.. Tu tanda keguguran ke.. Atau implantasi.. Semlm dh pi klinik klu scan memang tak nampak apa.. Tp risau la..

2 Balas

Darah masij keluar lagi? Kalau masih keluar, tu bukan implantation. Takut ancaman keguguran. Patut dr ada bekalkan duphaston. Cuba gi klinik lain tanya pasal duphaston.

1y ago

Saya dah 2 kali berpengalaman spotting ni. First saya biar sebab ingat biasa. Keluar pun sikit2. Last2 gugur. Yang second spotting lagi saya terus ke hospital. Dr bekalkan duphaston. Alhamdulillah baby survive. Semoga ada rezeki sis. 😊

doc ade bg ubat x?

1y ago

tak ada pun... dia suruh mkn folic asid je