Boy ke Girl😅

Hai semua , dalam gambar ni nampak macam lelaki ke perempuan? 😅

Boy ke Girl😅
2 Balas

gambar tak clear. tp nampak burger sign. if boy akan nampak terus pistol dia

12mo ago

19w1d .Betul , nanti kena repeat scan .😅 Bestnya dah tahu gender awal2😄😄

Xjelas sngat tp mcm girl

12mo ago

Maaf sebab tak jelas ya ni record pakai phone. Sya ss balik sebb dr pun tak pasti lelaki ke perempuan . Dri pandangan saya pun mcm perempuan dan nak cuba tanya org² yg berpengalaman kat sini , terima kasih ya sudi jawab. 😄