Jantina boy girl

Hai mommies. Saya baru 21 minggu. Dah boleh scan jantina ke? Kalau lelaki pembawakannya lain ke dengan perempuan

4 Balas

boleh. alang2 better buat detail scan terus. time scan nanti tanya je doktor/sonographer tu tentang jantina baby. pembawakan tu tak sure. ada orang kata lain, ada orang kata sama. mostly sebenarnya atas keadaan badan ibu tu masa tu hormon dia balance atau tak etc, tu yg lebih affect pembawakan, bukan jantina baby.

Dah boleh awak , saya 21minggu dah buat . Tapi double confirm masa 28w nanti . Sebab baby kadang takut nyorok bird hehe .

Boleh scan jantina. Buat details scan pun bagus. Tiada beza pembawakannya. Kita bukan ahli nujum. Hehe.

4mo ago

Sama

saya scan masa 20w. jelas betul dia tunjuk bird dia 😆