Baby boy/Girl

Betul ke org tua2 cakap kalau baby lelaki taknak kat kita masa mengandung, tu maknanya nak dapat baby boy ?? kalau nak, maknanya nk dapat baby girl ? Saya pegang baby boy 2 org, 2 2 org tu xnak kt saya ? Bertabahlah ? #sajasukasuka2?

1 Balas

Orang tua2 saya bagitahu sis terbalik pula. Klau budak boy suka dgn kita maknanya kita kandung baby lelaki. Dan sebaliknya... Tapi semua tu mitos kena tggu scan juga 😃

4y ago

kalau dah terbalik memang mitos yang diragui kan☺️macam tanda² mengandung anak lelaki@perempuan tu pun tgk ada yg terbalik...scan je...kalau scan pun x dpt detect surpriselah tu😁