Orang laki suka apa ?

Hai semua boleh bagi pendapat. Birthday suami 20.3 ni. Saya tak tau nak bagi apa. Korang rasa bagi apa yang sesuai ???

15 Balas

Masa dating dulu bagi suami apa? Ni dah kahwin bg lain sikit dari dulu.. Maybe awak blh masak makanan kegemaran dia, pastu buat suprise kat dia.. Kalau awak ada alahan memasak, just order something from the store, and ask them to make it special for ur husband.. Or maybe awak blh ajak both family buat suprise kat dia.. Lagi ramai lagi meriah kan.. ❤️❤️

Kalau macam saya.. Saya lebih suka tengok apa barang yang dia suka sangat tapi tak di beli nya.. Contoh saya pernah bagi perfume, baju, jam Honor, handphone & masak kan lauk fav dia.. Ni akan datang tengah terfikir nak beli cover set moto pula. Hari tu dia dok survey sana sini. Kesian pula tengok. dah lah cover set nya tu pudar + pecah dekat area screw tu😂

Oleh kerana suami sy jenis x kisah bab gajet.. sy tgok hp dia uzur, tu pun hp lama sy dulu yg dia pakai. So sy hadiahkn dia hp baru sbb keje dia mmg byk guna hp. Pastu sy beli iphone terus supaya tak heng.. sbb birthday dia nnt sy dlm pantang

birthday suami sy 21.3.. sy ajk short vac 2h1m..hotel sy belanja,boleh tempah room deco..since dia keja teruk + still mood honeymoon sbb baru 4bulan kawin + prggy 3bulan.. mabuk lagi naik keta tapi xpalah..demi celebration 🥰

2y ago

da pernah buat ..hahah pastu last2 diankata bazir duit kenapa..tapi boleh nampak dia happy..haha

Awak mesti tahu apa suami awak suka 🤭 , macam saya suami suka main game . So beli jela PS5 huhu sekali sekala belanja tak ape . Skrg pregnant dia pun banyak habis duit jugak hehe

2y ago

sama lah laki kita minat game.. semua ps dia kumpul ..dri ps1 dia ad..tapi last2 x main.. sbab lagi busy main dgn anak..hahah ..

Suka kasih sayang. Haha.. buatlah masakan sedap, tak reti masak ,boleh tempah. Buat candle light dinner kat rumah. 🥰 saya buat ni masa birthday suami zaman PKP 1.0

Kalau husb sy bday, sy akan tnya dia nk apa. Bday sy pun buat mcm tu. Sng.. biar beli apa dia btul2 nak. Kalau tmpt mkn n lain2 tu baru la surprise

Awk perhatian apa hobi suami awak. Klu dia suka bsukan, bg dia hadiah brgan sukan. Klu suka memancing, bg dia brangan pancing. Dan begitu juga sebaliknya.

bg ap yg belom dbg... @ awk tgok klo suami suka ap @ minat ap.. ad x die ckp 1 bnde tuh berkali².. tp ikot bajet awk laaa... janji Ikhlas

Bagi je apa2 yg mendatangkan pahala berpanjangan like sejadah.