Birthday club ogos kumpul!

Ada mommies2 yg dh tau gendeer ke? Sy baru 13weeks rasa tak sabar nak tau gendeer 🤭🤭

6 Balas

15w..xsabar la nk tau gender.. nk tggu 20w bru nk p kat sono..walaupun anak ke-3 tp ibu excited sgt.. Sb dah ada dua superhero😅 smoga Allah permudahkan dan kurniakan zuriat perempuan kali ni.. Aamiin..

2mo ago

Saya pregnant baby girl, perut kebawah

sy 16week pun xtahu gender lagi..tpi sy suka mkn masam2...kalau mkn nasi kena mkn dgn air asam..atau dgn sambal pelam telur tu ...baru selera ..hehe

sy pun 13w juga.. ingt nanti detail scan je skli tau gender...hihi.. tp naluri dri awl preg rsa ank lelaki..

Kita pun August tapi dah 14 weeks. Minggu depan nak try scan gender kat sonovision harap2 dapat tau 🤭

2mo ago

Week 15 dah boleh scan gender kat tempat ni nama dia sonovision. Tapi ketepatan 50% sahaja since awal sangat lagi haha tapi boleh try pergi kalau dah excited nak tau sebab scan murah je RM38

samalaaaa sy pun 14w ,,,tulaaaa harap bby sihat je xkisah gender apa

Sama la 13 weeks. Kita pn tk sbr nk tau gender baby hehe.