Hadiah birthday husband

Hai mommies & daddies. Nak tanya pendapat, kalau nak bagi hadiah photobook wedding untuk birthday husband okay tak? Sebab cameraman wedding kitorang bagi softcopy je so saya plan nak pick some pics & jadikan photobook. Okay tak? And boleh cadangkan photobook printing shop yang lawa & harga berpatutan tak?

1 Balas

Photobook skrng ada sale.. 11.11 tuk wedding book just insert pic after edit..dia dh create album tuk kita tggl kita susun je pic dkt situ ikut turutan or jln cerita yg kita nak....its simple n easy..serta hrga brpatutan..mg d pmudahkn segalanya..aamiin