sedih

Hai semua.. Betul ke ibu mengandung niyh, senang sangat terasa? Knp Perasaan sedih senang datang?

35 Balas

Aah memang senang sangat terasa sebab hormon level kita sekarang ni beza dari before preggy sis. Hormon kita tengah cuba maintain untuk 2 orang.

normal..saya mase first trim x rase pape..boleh cool down lagi..tapi bile dah masuk 5 bulan ni, makin kuat touching tu..pantang silap skit 😂

Ye mmg mudah sensitif.. Sya dh 7 bln ni lg la asik nak marah2 & mudah menangis

Mmg emosi kita ting tong skg. Dgn ank. Kecik. Pn bole terasa hati apadaaaa 😁😁😁

Yea saya pun camtu tadi baru lepas berenti nangis sebab Encik suami tak balas chat😂

ya sy pon... kdg2 klau tgok crta sedih pasti kuar air mata... normal kot😂

Tabah ya sis, memang mengandung kita ni semua senang sgt emosi, sabar ya sis

Ye betul sy pon mcm tu. Just sabar je banyak. Banyak kan berdoa dan salawat

Btl tue ☺️ sya jenis sensitif sngt² ... Normal kot

Betol sngat tu...Tngk suami dmm tk kebah2 pun rasa nk ngiss 😪