6w6d

Hai semua.... ari isnin aritu sy dah pegi scan n ad kantung jer... n smlm ad spotting brown n g klinik swasta dia ckp tu implatation bleeding.... n nmpk da ad segumpal darah dlm kantung.. n ariniii keluar seketulllll lendir hijauuu??? apa laaa nasib ..... bahayaa ke uols lendir hija tu even sedikit????

1 Balas

Doktor ad ckp x lendir hijau tu ap? Sye mse check pn 6 weeks 5 days.. Kantung je ad.. Bila 7 weeks terus ad degupan jntung smua.. Before tau preggy tu.. Ad keluar keputihan yg wrne brown sikit.. Tye doktor.. Die ckp.. Tu tanda2 nk lekat..