susu

Hai semua alhamdulillah sy dah selamat melahirkan baby girl ♥️ Tapiiii i hv problem dgn susu, susu tanak keluar kesian baby lapar ? Ada tak apa2 cara yg u gais boleh share cemana nk keluarkn susu badan dgn cepat ke apa2 la yg related dgn penghasilan susu badan

1 Balas

rasa2 breast lembik lagi ke..? kerap2 kn bgi bby isap.. then mkn roti jagung, halba, nestum, nasi, kurma.. kerap2 cuci puting dgn tuala basah suam.. tkot puting kotor dgn kerak pn punca susu x klua..

4y ago

prepare susu fm, tkot bby lama x minum nnti naik level jaundice.. tapi ingt, pilihan fm tu hanya pilihan terakhir.. walau ape pn susu ibu yg trbaik..