breastfeeding problem 🥺🥺🥺

hi moms. nak share and nak minta pendapat sikit. awal2 baby lahir dia dah pandai susu badan even susu badan blm keluar sgt. tapi bila masuk hari ke 3/4 mcm tu baby tiba2 x pandai hisap susu badan. sedangkan susu badan sy meriah sangat. ada ka yg hadapi masalah yg sama dgn sy? 🥺🥺🥺 now baby tepat 1 week old masih tolak susu badan kita. now sy terpaksa pump and letak dlm botol susu. tu jk cara dia 😔

1 Balas

flow susu laju ke? sis boleh tnya kaunselor penyusuan kat KK..boleh suruh dia periksa penyusuan sis..kalau bagi botol dia minum elok ke? takut dia keliru puting

12mo ago

a’ah flow susu ok jer. org tua2 kata maybe sbb susu badan sangat banyak, baby x dpt nak lawan 🥺🥺🥺 dah refer nurse2 kat KK sampai nurse pn dah bingung. nurse kata baby x salah, ibu pn x salah. down sgt 😔