Hospital Sg Buloh/Sungai Buloh

Nak tanya kalau ada yg ada recent experience nk beranak dkt hospital sg buloh (BUKAN FPP). Nak tanya kalau boleh pilih ward ke kalau bukan FPP? Kira nak pilih ward satu katil so suami boleh tidur sekali time malam..#firstbaby #pleasehelp #firsttimemom #ingintahu

1 Balas

hospital gov husband xboleh teman kan sis. lagi 1 kalau awk atau husband bukan gov servant, dorg bagi class 3, sbb 2nd class dgn 1st class kebykn nya utk gov servant je. kalau nak husband teman boleh ke private hospital sis. sana x kesah husband or mak nak temankan.