Telinga berdenyut, aduh sakit!

Hai semua, ada tak yang pernah alami telinga berdenyut semasa pregnant? Adoi, sakit sangat. Dah consult pharmacist, dia bagi ubat titik di telinga. Ada lah kurang sakitnya, tapi everyday ada lagi rasa berdenyut.

1 Balas

Kena pergi cek di klinik. Biar doktor teropong telinga tu. Saya ada sejarah jangkitan telinga. Jangkitan ni blh berulang. So, slh satu simptom berdenyut, keluar air. So, bila dah tau simptom, sy ke klinik terus.