Sakit kepala kanan

Harini kandungan saya masuk minggu ke 8.. dua hari dah gusi saya rasa sakit . Kepala saya berdenyut2 sebelah kanan sahaja atas telinga . Susah nak okay walaupon dah makan ubat tahan sakit untuk ibu pregnant . Boleh tau ada tak yg jadi macam saya ? Macamana cara nak ubat . Saya dah dua hari tak boleh tido malam .. sakit sangat kepala bila berdenyut ..#pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Balas

Sis punya gigi bongsu dh hbs tumbuh smua ke?? Scalling sis bila last buat? Sbb wktu pregnant ni, gigi gusi kne jge elok2. Klau muntah, lps muntah kumur blk dgn air biasa, klau tk, muntah tu hakis gigi. 🙂

2y ago

gigi bongsu dah tumbuh semua . saya raya maybe sebab alahan saya selalu muntah . tapi selalu ja kumur balik . tapi still sakit . takot jugak nak harap makan ubat tahan sakit ja . takot effect kandungan kan . saya pon dah buntu ni nak buat apa .. langsong xboleh tido malam . kepala sakit berdenyut2 jaa malam2