Simptom sepanjang kehamilan

Hai semua, ada tak ibu2 yang pengalaman mabuk sepanjang pregnant? Sy awl2 pregnant muntah2 tp slow down sampai akhir 1st trimester. Masuk je 2nd trimester start balik muntah2 + sakit kepala. Normal ke kalau mcm tu? Sbb ada baca masuk 2nd trimester morning sickness akan hilang 😅

1 Balas

hi puan. ia depends jugak sebab lain ibu yg mengandung lain symptom nya. yg penting puan kena cukup rehat & makan makanan yg sihat ye.