Spotting

Hai. Semalam sy ada bersama suami. Pagi ni bangun tengok dekat pantyliner got some light spotting,pinkish dark brown gitu. Semalam bersama takde sakit atau apa. Today is my 6dpo. Is it spotting, implantation bleeding or my period is coming? Kalau ikutkan due period lambat lagi. More than a week. Nak bt upt pun masih awal lagi. What do u guys think? Need some opinion. Thank you

3 Balas

Klu just a spotting its ok. Klu bleeding bru cek upt. Tp klu nk pastikn try cek je upt risau u preggy. 3weeks of pregnancy kadang dh blh naik double line. Cuba dlu ye.

5y ago

Sy dah buat upt tp 1 line je. Sebab lg 10hari patut due period sy. Macam pelik jugak sebab 1st time camni. Xpernah ada baby lg. Tp dah 2x gugur sepanjang 2 tahun kahwin.

Kalau ada bleeding nak tak nak kena pergi check untuk tahu punca bleeding tu .

5y ago

Kalau nak check jangan tunggu darah tu stop . Kalau dah stop macam mana nak tengok dari mana punca nya . Sama lah macam luka , kalau darah dah stop luka pun dah tertutup , susah nak jumpa tenpat luka tu balik

Ataupun krn hanya sedikit irritation yg berlaku slps bersama. Sy biasa juga terjd begitu. Light spotting lps tu xde dh. Apapun just take care sis. Kut2 implantation bleeding ke. Hehe