Overthinking

Hi mommies, is it normal to overthinking yg bukan2. Sy baru 6w and baru ni ada bleeding sikit. Pergi hosp, doc cuma cakap kandungan terancam and suruh rest saja and repeat scan lepas 2 minggu lagi. Tambahan pula sy xada alahan langsung spanjang mengandung. So, trus laa kpala ni memikirkan yg bukan2 dan risau takut kebrangkalian untuk tidak berhasil tu. 😔

1 Balas

Ikut nasihat 👨‍⚕️ , bila kndgn terancam sis kne bnykkn bedrest n klau blh jgn buat kje berat n jgn bgi bdn kite penat/stress..jaga pemakanan..insya Allah