posisi tido

Hai selamat malam momy2 semua, saya ni tanya posisi tido mana yg takbahaya pada kandungan,saya skrg tido mengiring belah kiri tapi telinga jadi sakit dan bengkak,dan kdg2 tido tksedar bila bangun pagi tengok tido dlm posisi terlentang ada yg ckp bahaya tido terlentang..saya skrg 4blnsetengah

2 Balas

Saya ada tanya doktor, dia kata boleh je nak tidur mana2 pun asalkan selesa. Terlentang pun blh unless perut dah besar2 tu tak blh. Tapi jgn meniarap la. Saya tanya tu masa sy 5 bulan.

Cuba pakai maternity pillow