Anak Pertama

Hai. Saya test upt 5 kali semua positive (4 yg biasa & 1 clearblue). Tapi saya takde alahan dan tanda pregnant pun. Badan saya rasa normal je mcm biasa. Kdg2 saya terfikir betul ke saya pregnant ni. Dah call kk dan dia bg tarikh appointment lambat lg. Perlu ke saya pergi klinik swasta dulu buat scan untuk confirmkan? Kalau 4-5week dah nampak ke kalau scan? Atau tunggu je pergi appointment scan kt kk nanti? #pleasehelp #firstbaby

22 Balas

sma mcm sy🤭 xde alahan lgsung,cuma hritu kncing je kerap,skrg kurang sikit,skrg bru 5w6d,hritu 7/5 doc buat ujian air kncing kata sy pregnant dlm 2-3w scan mmg xnmpak lgsung, 2/6 bru repeat scan..hrp bby kuat lha sbb hrtu 5/5 jtuh tgga smpai retak tulang pinggang,smpai kna than wad,🥲