perut mengeras tiap 10minit

hai saya skrg 38week skrg perut mengeras 10minit skali dr tgh hari tanda blm trun.. perlu ke ke hosp sbb ini kandungan ke 4 jarak 5y dgn si bongsu, ank2 lain smua trun tanda ..yg ni xblh nk beza sgt .. dan sya pembawa gbs +

3 Balas

sama sis sy 2hari ni skit mcm sengugut , bru 36week,trikh serah diri pun lmbt lgi 🥺 ank sblom ni xpnah turun tanda sakit,semua serah diri awal sbb air ketuban leaking .. ..

baik hospital terus.. sbb klau makin kerap makin sakit tu tanda juga.. contraction

Perlu sangat ke hospital