D&C

hai.. saya sedang berpantang selama seminggu.. jadi saya nak tanya, berapa lama tempoh berpantang? dan bilakah msa sesuai untuk mengandung lagi?

2 Balas

d&c spatutnye kena pantang 6bulan sis.. sy pun pernah d&c better pantang betul2 2bulan lepas d&c sy lekat balik..tapi gugur jugak dlman xsihat lagi ...baik sis pntng lama skit la ye tkut nanti kecewa n sakit pun bnyak kali...pntang mkan pntng suami semua sy buat 44hari sis.. yg penting berurut la bg badan rasa segar skit

4y ago

tq sis for the sharing

Pantang 2 minggu. Sy setahun baru preggy semula

4y ago

Ok welcome 😊