Confirm ke babygirl ?

Hai , saya scan di sonobee . Betul ka kalau camni confirm babygirl ? Sono tu cakap jelas2 3 line .

Confirm ke babygirl ?
11 Balas

Pengalaman sy, start dari 13weeks sono tu dh tahu girl. Scan lg masa 18w, dr ckp girl juga. Scan detail lg masa 25w, sono yg sama scan masa 13w tu confirmkan girl. Try pergi sonobee masa 29weeks. Yes confirm burger sign terpampang nyata hehehe bg sy sono first tu hebat. Dari 13w dia dh tahu.

dah dikabor nya gitu, Insha’Allah betul. mereka kan belajar cara nak tgk & baca. kalau sis masih ragu, boleh repeat scan nanti. sebelum tu minum manis & makan sedap2 baby suka hehe. Insha’Allah nampak jelas nanti.

Saya pun baru scan di sonobee masa minggu lepas , doc bgitau 3 line jugak so dia kata setakat ni dia mampak macam girl . Saya tnggu 20 weeks baru repeat scan nak confirmkan .

haha Tanya Kami takdapat jawapan lah nya.. betul la tu kalau Dr kata ye. ape pon semoga sihat baby nya

Saya sonobee jugak . Masa details scan nampak girl. Keluar pun girl alhamdulillah. Now baby baru habis pantang 😊

biasa kalau scan doc kata girl confirm girl..saya dah 4 org girl😂

confirm inshaAllah. sonographer tu dah mmg kepakaran dia tgk scan baby ni

Ada burger. Girl. 🥰

Y, burger sign🥰

Comfirm dah tu