hilang selera makan

hai saya pregnant 6weeks, waktu awal dapat tahu pregnant 4weeks jadi cepat sangat lapar. tapi sekarang dah 6 week selera makan tiba tiba hilang. normal ke? saya risaukan baby

6 Balas

Saya pon masuk 6w ni nak makan pon tak selera. Kelmarin makan nasi pon dh start muntah pagi dgn malam 😭 sekarang ni terbayang nasi pon dah rasa loyaa 🥲 cuba jugak untuk makan apa apa yg boleh terima untuk telan supaya ada tenaga.

Sama lah dengan saya , masuk 6weeks selera hilang . Air masak pom susah nak telan . Huhu tanya kawan2 semua kata normal 🥰 kecuali muntah2 xberhenti ygtu dah kene pergi hospital masuk air ..

Normal sis, saya pun dah 7w masih kurang selera makan sebab lebih kepada loyaa 🤗 Semoga kita semua kuat yaa ❤️

Saya pun 6week, tiba2 minggu ni mcm tak selera nak telan apa apa😢 saya pun risau, saya ingatkan saya je mcm ni.

4mo ago

insyaAllah normal

saya pn 6th week hilang selera makan risau pula baby.. morning sickness belum ada rasa xsedap badan jak

normal