Hilang selera makan

Hai ibu² nak tanya kalau masuk 8minggu memang normal ke hilang selera makan? Dia lapar tapi taktahu nak makan apa tapi lapar #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

8 Balas

Normal.. tapi kena makan jangan biar perut kosong, makan dalam kuantiti sikit tapi kerap, banyakkan air kosong. Take care 🌻

same la mcm sy 9w . lapa tp tktaw nk mkn ape . nk mkn nasi Tak lalu . sy mkn buah n roti jer buad alas perot

Normal .. Saya baru je okay dr takde selera mkn .. Skrg okay laa blh mkn bnyk sikit dr sebelum nii ..

1y ago

8weeks

Same la mmg xde slera mkn.. selera makan buah2 n roti, cereal je.. nasi xleh tgk langsung..

same la sye lapar tpi xlalu makan rase loya je,,xtaw nak makan ape tpi pakse la jugak makan🥲

1y ago

ye betul, cuma sy skrg kalau nk makan something kene ade buah baru okay sikit.. kalau takde buah susah nk makan

saya 9w1d. tak lalu makan sejak 6w. cuma boleh telan bubur kosong + ikan kering je 🥲

normal kot. saya pun rasa lapar tp tgk makanan rasa takda selera nak makan

normal.. sya bru 5minggu dh xde selera makan..