Scan jantina baby

Hai, saya pregnant 24 weeks 3 days. Baru lepas buat scan jantina baby. Confirm ke saya bakal dapat baby boy? Takut juga bila scan ni jantina tak berapa nak tepat 😅

Scan jantina baby
19 Balas

betul tu sis mcm saya hari tu mula2 girl scan lagi boy tunggu dia kaluar shj lah sbp anak 4 dah boy

nmpak jelas pistol tu 😂 sy pertama kali scan nmpak pistol 2 dan 3 kali scan ehh2 nmpak bunga lahh pulakk 😅

4y ago

Nampak jelas ya? Hehehe. Saya 1st pregnant sebab tu nak confirm. Btw terima kasih awak. Huish baby saje ni main2 dengan mak dia 😂😂😂

selalu nya scan baby boy memang tepat.. kalau scan baby girl kadang tepat kadang tak.. ini pengalaman saya

3y ago

ya.. wc😊

Pistol.. 😘😘... Semoga Saya pun baby boy kalini.. wlupun Masa scan swasta doc ckp kemungkinan girl..

4y ago

Ameen. Mudah2han awak pun dapat baby boy kalini 🥰🥰🥰

yes boy..saya pon mula2 cm tu..36weeks scan lagi terang2 dye tunjuk bebola dye..

4y ago

Semoga dipermudahkan urusan ya 🤗

Best nye boy.. Sy tiga dh girl.. Moge yg kalini dpt boy pulak.. Belum g scan lg ni..

2y ago

saya pun dh ada 3girl harap ada rezeki nk dpt boy...lama dh xbau bby 4thun dah

confirm .nampak bentuk seperti pistol tu. baby boy senang nampak. 😊

Kalau Terjuntai Pistol Tu.. In Shaa Allah Comfirm Boy Hehe 😍

24w buat 5d ke ni sis ? dah nampak jelas ke ek mukanya ?

4y ago

24 weeks 3days time scan ni. Alhamdulillah dah nampak jelas. Cuma time kita baby menyorok sikit tapi still dah nampak mukanya 😊

ye... hehehe... klu 5d cmtu terang2 nmpk nya..