Tiada alahan

Hai saya nak tnya normal kh pregnant 6week tiada alahan ? Kdng sy confused sy ni betul² pregnant atau tak

24 Balas

Absolutely normal 😊 Alahan atau morning sickness ni bukan satu-satunya pregnancy symptoms. Ada banyak lagi. Antaranya - Breast changes - Cramping - Fatigue - Kerap kencing - Backache - Gatal gatal (macam apa yang awak alami) - Heartburn Banyak lagi sebenarnya pregnancy symptoms ni 😊 dan setiap ibu mengandung tu tak sama. Yang penting kena alert kalau ada spotting/bleeding kena bertindak dengan segera. Pergi klinik/hospital. Jaga diri, jangan stress, sentiasa consult dengan doktor, enjoy your pregnancy journey 🌹

9mo ago

Alhamdulillah terima kasih bg penerangan ..