Berhenti mengambil jarum perancang.

Hai, saya nak tanya.saya da 3minggu berhenti ambi perancang, tapi belum period.. Sebernaya berapa lama lepas brnti ambi perancng akan dtng haid balik? Adakah mustahil kalau tak dtng haid ble trus mengandung?

1 Balas

Saya pernah ambik depo… pastu stop… saya dalam 3 bulan period dah normal… doktor cakap paling cepat ambil masa dalam 3 bulan untuk hormon stabil… Atas orang jugak… ada ambik masa 6 bulan or setahun…