19 weeks

Hai. saya nak tanyaa normal kea kalau sakit perut macam sengugut tuh? saya always sakit macam tuh.

1 Balas

xth la normal ke x. tp sy prnh kena jgk terutama da nak dkt bersalin ni. nnt bila ada checkup dgn dktr, inform doctor. dktr akan check bdn kita. normally, saya akan buat satu note dlm hp ni, apa yg sakit dkt bdn saya, cthnya kaki cramp, pinggang sakit, pening, xde selera makan. apa shj yg rasa buat kita sakit. then masa checkup, kita ckp dkt dktr. so kita xde la miss out apa yg kita sakit tu.