Hai mommy semua ❤️

Normal ke kalau dekat kelengkang tuh rasa sakit.. Kadang tuh nak mengiring kiri/kanan mesti terasa sakit.. Dekat ari-ari pun terasa macam tak selesa.. Tapi saya 15weeks.. Harap ada mommy respon.. ##firstbaby

2 Balas

Hi mommy. Sy rasa better doktor tny nurse yg incharge puan. Sy xalami. Tpi xbermakna benda ni xperlu hirau. Badan setiap ibu lain2. Puan jumpa nurse ya. Takut ada apa2. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

better tanya doktor