Upt samar

Hai saya nak tanya, saya nampak ada dua line, satu lagi agak kabur. Positif ke tak ye. Saya x mengharap sebab dah ada dua anak, tapi kalau positif saya suka je 😄👍

Upt samar
7 Balas

Kalau ikut kan taknpk double line sis. Myb gmbar tak clear ke apa tak pasti. Kalau nak confirm, tunggu lagi seminggu dua. Baru check balik .

sis dh pernh Ada ank dua tntu sis thu sme Ada sis hmil.atau x..tnggu lgi smnggu chek smula..moga Ada rzki sis..

2y ago

Kdg kalau da gap jauh xsmestinya sama simptomnye siss...

Sis cuba lagi dlm 2-3 hari lg. Kalau line makin terang, mmg pregnant. 😀

Next week try Lain tgok… kadang tak terang lagi

Cuba lg selepas seminggu

Usaha lagi😀👍🏻

mcm 1 line je