Luka Ceaser hitam

Hai saya nak tanya, saya dah Ceaser sebulan yang lalu. Sebelum ni tempat Ceaser saya cantik, nurse pun cakap helok. Hari ni saya tengok sepanjang tempat Ceaser jadi hitam. seakan² hitam daki darah kering tu pun iye juga. Tapi xde sakit pape, xde simptom pape. Normal kah begitu ?

Luka Ceaser hitam
2 Balas

luka czer sya dh 1 thn. setakat ni alhamdullilah luka czer sya ok. cantik. xde hitam² mase mnd. sllu cuci mcm kita cuci bdn dgn sabun mandi. xpe sis. sis cuba letak bio oil ke.. utk sekatakan luka sis tu. sapu time mlm nk tdo. xde la nt berlegas sbb berpeluh.

sya luka czer dh 4 thn pn sma jga mcm tu smpai skrng...sya klau mndi mmng slalu bersihkan area situ..tpi glap hitam jga..nk bersihkan trlmpau sngt tk laa jga..sbb msih ngilu😖 normal kot sis sbb dia kt bwh plipat kita kn..lgi pla czer