Luka ceaser

Nak tanya mummy2 kalau dah 44 hari lepas berpantang,kalau berjalan kan berpeluh,nak buat macam mana ye nanti,sorry sebab first ceaser..luka Ceaser dah kering

2 Balas

Kena pastikan kering juga. Saya kalau terjalan laju mesti rasa berat kat bahagian ceaser. lps tu sy banyakkan rehat. Dah 5 bulan ceaser.

Sy buat mcm biasa je. Klu peluh, cari kipas or tempat sejuk. Still kena avoid mcm pantang juga, xblh angkat benda berat etc.

2y ago

ok baik sis,tq sis