Lasttrimester

Hai , saya nak tanya pendapat sikit dekat mommy2 semua , sejak2 last trimester ni tidur malam jantung saya berdegup laju , sampai sakit dada , tapi sakit nya datang tak menentu , jantung laju dalam 1minit . Apa perlu saya buat .?

2 Balas

hi. saya pun rasa mcm tu juga. lebih baik bagitahu nurse atau pun dr. sbb mcm saya hri tu pulse lebih dari 100 dan dr akan buat check darah untuk thyroid hormone. sebab dr bagitahu bahaya untuk bayi juga kalau kita jantung terlelu laju. saya saran kan pn bagitahu nurse dan dr. saya masih tggu result blood test satu lagi make sure air cukup dan banyak kan. 😊

Up