tak berak dah 4hari

hai! saya nak tanya normal ke bayi 7bulan takberak dah 4hari? baby fully bf. makan okay. buah pun ada bagi. perut tak keras. ada cara tak nak bagi dia mudah berak? bantu saya please. saya first mom 😩

5 Balas

sy ada baca , elakkan bg makan nasi + jenis2 ubi , sbb blh buat bby sembelit , sayur hijau lebih baik , kmudian utk snacking buah naga , buah naga senang lawas , blh buat puri , mausk dlm feeder , senang ank mkn