Suri Rumah

Hai, saya nak mintak advice / pendapat from housewife. Btw, saya sudah jadi suri rumah sepenuh masa dan tinggal berjauhan dengan orang tua saya, ikut suami balik ke kg selepas berkahwin + saya tiada kawan & anak. Sebelum ini saya pernah bekerja tetapi disebabkan faktor lain, saya mengambil keputusan untuk menjadi suri rumah. Semenjak menjadi suri rumah, saya rasa tidak produktif, murung, macam ² cara saya buat. Saya rasa sekarang bukan diri saya yang sekarang. Kadang ² kalau bosan, selalu terpikir pasal anak. Sampai saya diagnosed kemurungan dua bulan lepas ☹️🥺. Ada tak any advice untuk saya yang baru menjadi suri rumah?

21 Balas

Mungkin sis boleh bekerja dulu ?? bila dah dapat Rezeki Anak nanti, baru sis focus betul² pada Kerjaya Surirumah Sepenuh Masa ..