MENCARI TAHU PUNCA

Hai... Saya ingin bertnya.. ada tak ank2 mommy penah naik mcm nie.. lps tue hilang..lps tue naik balik... sakit dan gatal..apa punca ye.. sya tak ke klnik lgi lh...

MENCARI TAHU PUNCA
5 Balas

tak pernah mommy. try pergi klinik refer doktor ok. tak tahu tu allergy or kena gigitan serangga. mommy cuba tengok tempat tidur ada serangga apa2 tak? kamitetep ke? sbb serangga tu gigit juga. then mommy tukarla cadar katil anak.

nampak cm gigitan serangga sbb ada bintat. kena bawa ke klinik sbb takut apa yg ibu lain alami tak sama dgn awk

cuba ibu basuh dgn air garam.. nampak mcm kesan gigitan serangga tu..

urticaria rashes

takpernah..