ikan tenggiri

hai, saya hamil around 5 minggu sekarang. saya ingin bertanya boleh kah makan ikan tenggiri? sebab saya check google ada kata boleh, ada kata jangan. ?

2 Balas

Sis try and error sikit kt bdn...Sye dlu mkn je keli k walaupun ade kta xelok hmil mkn yg berduri..Tpi alhamdulilah ok...Rse sikit dlu...Xok bru xmkn..

Boleh, tp mkn berpada2 la, bkn hari2. Klu nk check lg mknn apa yg xblh mkn, kat tools kiri ada bhgn Makanan & Nutrisi 😉😀