Spotting bleeding

Hai. Saya hamil anak kedua. Harini 9 weeks. Saya mengalami spotting bleeding tadi. Adakah ia normal? Atau kena pegi klinik utk check keadaan baby? Saya agak risau sbb anak petama tak pernah mengalami situasi macam ni. Terima kasih..

2 Balas

Refer doc terus sis, kalau ada buku pink boleh terus refer hosp. saya dulu darah keluar setompok je tapi tiap hari sampai satu tahap sakit perut, saya biar then gugur. 2 kali dah. now 3rd pregnancy dah 15w alhamdulillah takda bleeding langsung

Kalau banyak, better refer dgn doc