hamil 6 minggu

hai saya hamil 6 minggu boleh tak kalau saya makan asam...ada orang cakap tak boleh makan asam...betul ka...teringin makan epal dengan serbuk asam...

13 Balas

Makan je awak.. tapi berpada. Even makanan tu healthy kalau berlebihan pon dah jadi tak elok dah. So semua kena ambil berpada, lagi lagi kita pregnant ni. Heee. Makan je jangan stress, makan buat rasa then pantau juga baby sama dengan mak nya. Bukan apa, orang ngandung ni bila tak dapat apa dia nak dia sedih sangat. Tu jadi tak best tu. Jaga diri, jaga emosi okey .