tanya pendapat

Boleh ke kalau hari² makan buah jambu gan serbuk asam tuh... kalau tak letak serbuk asam tu rsa tak lalu nk makan

3 Balas

Saya masa awal kehamilan makan juge.. tapi dinasihatkan jangan sebab kandungan sodium yang tinggi. Ambil dalam kuantiti kecil n sederhana cukup la sis.

saya prgnant 26week sekarang ni..dua tiga harini tk berapa sihat, batuk selsema..adakah normal kalau batuk rasa sakit bahagian atas perut?

Blh jer.. Jgn lupe mkn makanan yg seimbang utk kesihatan yg baik..