Apa kesan kepada ibu hamil?

Hai. Saya dah pregnant 7mggu. Badan rasa lemah tak bermaya & loya. Makan apa segala mesti muntah². Buat masa skrg buku pink x bole nak buka lg. so pantauan kenalah buat sendiri kan. kalau dah muntah² selalu ni efek apa je ye kat ibu yg hamil? risau kdg² fikir diri sendiri tak cukup nutrisi. #firstbaby #firstmom

22 Balas

Saya awal pregnancy teruk jgk n hmpir nk pitam sbb asyik muntah loya xlalu nk mkn, saya amik bnde masam2 bg hilang loya, susu pun xleh msuk ubat Dr bg pun xboleh msuk lngsung muntah blk 😭 saya mnum susu kotak coklat