Pergerakan Baby

Hai, saya dah masuk 23week1day hari ni. tp masih belum rasa lagi pergerakan baby, adakah normal? selalu baby start bergerak berapa week ye #firstbaby

15 Balas

kalau 1st baby maybe u akan sedar rsa pergerakan tu agak lambat..mcm I hari tu duk pkir ini ke rasa nya dia kick..rsa mcm ada angin meletup2 lembut dlm perut hehehe

5y ago

bestnyaa, x sabar nk rasa mcm tu. sy mungkin lmbt sikit rasa, perut sy pun kecik lg, org tgk x mcm 5 bulan 😅