Pergerakan Baby

Hai, saya dah masuk 23week1day hari ni. tp masih belum rasa lagi pergerakan baby, adakah normal? selalu baby start bergerak berapa week ye #firstbaby

15 Balas

untuk 1st pregnant 20wk da bole Rasa da.. baik reffer doktor sis

5y ago

td baru blk klinik, checkup. misi ckp first baby kdg2 mmg lmbt rasa, 28 week mcm tu

Baby aktif 30 weeks ke atas.. Bwh dri tu dia masih malu2 lagi

5y ago

agaknya la baby masih malu lagi 😅misi ckp td 28 weeks ke atas baru aktif

Doc bgthu klo first baby mmg lmbt kite nk rasa

5y ago

Tapi ni 4th baby😅

Saya 16mggu dah rasa gerak tapi tak kuat.

5y ago

awalnya rasa, sy belum lagi

Saya, baby gerak 20weeks