Perut rasa bubble2 , kadang kuat sikit mcm jentik kecil di perut

Hai . Saya dah 12w+ . Sekarang saya dapat rasa perut mcm geli ada bubble2 . Kdang2 mcm jentikan halus dari dalam perut . Saya takpernah rasa situasi mcm ni . Gerakan janin ka tu ? Lagi2 waktu malam . Atau angin ya ? Ada saya baca bayi dah mula bergerak 12w dan keatas untuk berinteraksi dgn ibu tapi bukan semua dapat merasakan awal2 . Saya try ketuk slow2 di bWah pusat , boleh rasa mcm ada ketukan kecil yg membalas

16 Balas

Ada yg awal sis,kalau sy jenis perut tebal masuk 4bulan bru rasa skit2😅😅

yeeee tu lah diaa. rasa jentik dari dalam

awl2 to kerap sngt... ni siang mlm kerap

2y ago

Saya pun rasa kerap . Setiap hari mesti ada . Tengahari dgn malam . Sis kerap mcm tu jugak tak ?

👍 dapat rasa awal

2y ago

hehehehe

comel kaaan . hehe

2y ago

Alhamdulillah comel sangat .. tapi gatal la pulak perut bila dia rasa geli2 tu

😍😊