STERIMAR

Hai, Saya baru balik dari klinik sbb sakit kepala dan selesema... Dokter bagi saya ubat demam dan juga Sterimar nie.. Setahu saya ia untuk baby... Tak sure pulak ibu mengandung boleh guna. Nak tanya ada sesiapa pernah guna sterimar ni untuk selesema semasa mengandung.?. Comfuse

STERIMAR
17 Balas

Klau doctor bg tu..maksud nye selamat..bleh pkai la tu..guna je sis tanpa ragu2

Dia guna untuk cuci dalam hidung je kan? So xmasuk dalam sistem badan.

5y ago

Nak clearkan hidung tersumbat sbb selsema kot.. flush yg sumbat tu 😅

Bagus utk Baby dan adults pun boleh guna

Sterimar utk org dewasa pn ad..

Ygni untk baby kan

5y ago

Boleh guna sis, untuk cuci hidung saja, kandungan pun hanya osmosis water..

Ï👌👍

👍👌