20w

Hai . Saya baru 20 minggu , cepat menggah bila berjalan dan bila bernafas jadi pendek . Kenapa ya ?

4 Balas

satu sb baby mkn besar, kedua nurse ckp sb jantung kita bekerja kuat utk ibu dan baby...sb tu cpt penat

normal sis..dkt2 nk bsalin nnti..lagi la termengah..byk ckp pn mengah jdnya.. 😅

4y ago

yg ni betul hahahh.. kita ni excited nak bercerita pastu sempuuuutttt hahahahh

sama mcm sy skrg tidur pun tercungap2 mengah...mcm tak cukup nafas...

kandungan makin membesar , sebab tu cepat mengah