Boleh makan ikan tongkol & pari tak?

Hai. Saya baru 1st pregnancy. Nak tanya mommies dkt sini. Pregnant lady boleh makan ikan tongkol dan ikan pari tak ya? 😅

3 Balas

dr pregnant sampai bersalin nanti sepanjang menyusu anak, puan makan je semuaaa selagi tak allergy kat puan allergy kat baby.. mula2 makan sikit, if ok bolehlah makan macam biasa je

sy mkn je..tp berpada.mkn sikit2 dlu..klau rase xde allergic blh teruskan

Selagi makanan tu bukan nanas, tapai dan seangkatan dgnnya saya mkn je