Ikan pari bakar

Saye baru 15 week boleh ke makan ikan pari bakar ? Ade yang cakap tak boleh makan ikan pari sebab tinggi merkuri.

12 Balas

Ikut orang kot sis, kalau teringin sangat makan sepotong dua okay kot. Macam saya jenis penakut so saya tak makan selagi tak 3rd trimester, tu pun 30 weeks keatas baru berani makan itu ini 🤣

Sbb apa tak boleh? Sya baru je makan.. 2 hari berturut2 dah nie.. Tak berapa nak selera mkn ayam2 sekrang nie.. Cri ikan la pulak 🤭

Sy mkn je waktu 10 weeks dulu.. beli sekilo buat asam pedas.. melantak sorg2..janji fully cooked..

Saya lepas dapat tahu ikan pari tinggi merkuri, memang tak makan da. Even sebelum kahwin lagi.

Saya tak makan ikan pari masa pregnant. Tunggu la, lepas bersalin baru makan

tak tau la sy sis. sy makan je pari time pregnant haritu 😅

sy makan je..klu sepotong dua insyaAllah ok je awak😄

setakat makan sepotong takde masalah pun

sy pn mkn bt2 rase je

blh mkn buat rase ii